Tematy lekcji, zadania domowe i wyniki z informatyki

Jeśli na Waszych ekranach nie widać polskich czcionek lub zamienione są na jakieś "robaczki" proszę w menu: widok/kodowanie wybierać takie kodowanie, aż się litery "naprawią":)

Tu uzupełnienie biologii w postaci zdjęć przyrodniczych - zapraszam >>>tu<<<
Krteria ocen Waszych prac
Programy do ściagnięcia - mogą się przydać :)))
Wasze oceny

Wędrująca na informatykę trzecia Ceeee :-)        ,    a za nią druga Beeee        ,    a za nimi jeszcze pierwsza Beeee         
ilustracja zachowania drugiej beeee dnia 21 stycznia br. - co jakiś czas napada ich jakichś szał

Anegdota dot. nieobecności, choćby i spowodowanej chorobą lub bytnością u lekarza.
- Panie doktorze, czemu mi pan amputował rękę, chociaż mam chorą nogę??? -
- Wie pan, nie byłem w czasie studiów na wykładzie z chirurgii nogi. Rozumie pan, chory byłem, ale zajęcia z chirurgii ręki zaliczyłem na 5! -

Nie sprawdzam zasadniczo listy obecności, nie przyjmuję zwolnień lekarskich ani usprawiedliwień od Rodziców (z całym dla Nich szacunkiem!), żon, mężów, kochanek, kochanków, sponsorów itp... - to wszystko zbędna biurokracja, od której nie przybywa wiedzy!
NIKOGO w życiu zawodowym nie będzie interesowało, czy w czasie nauki szkolnej czy studiów na coś chorowaliście!
Zawsze - jak Wam się nie chce uczyć - sobie zadawajcie przykładowe pytania:
  • Czy chciałbym jako pacjent leczyć się u lekarza, który nie był na zajęciach w czasie studiów? (A co nas jako pacjentów obchodzi, że on biedny był chrowity???)
  • Czy chciałbym, jako marynarz/pasażer, pływać na statku zaprojektowanym przez nieuka ??? Bo nieuk co prawda chorował, ale pieczołowicie hodowany leń nie pozwolił mu na nadrobinie nieobecności...
    Jeśli na stronie coś nie działa, proszę o cynk :)
    lukas@zut.edu.pl, gg:684329, kom-sms: 505801083

uwagi:

Kryteria ocen
    Każdej pracy niejako "z góry"" przyznaje ocenę: 5.
    Po otwarciu sprawdzam kryteria:

Semestr 1 - ale po co tu jeszcze zglądać?Semestr 2 - tu to bym sam doradzał zaglądać
    Pamiętajcie, że na ocenę na koniec roku szkolnego (zwaną paskudnie w żargonie nauczycielskim "końcoworoczną" - językowe obrzydlistwo!, a kysz!) składają się Wasze osiągnięcia z obu semestrów!!!
    >>> 1b <<<
    >>> 2b <<<
    >>> 3c <<<
    >>> 1b <<<
    >>> 2b <<<
    >>> 3c <<<

cdn :)

Programy (darmowe i legalne), które można se (czyt: sobie) ściągnąć

• INKSCAPE - niezły do grafiki użytkowej
  • Diagram Designer do tworzenia schematów blokowych i innych diagramów
  • ImageResizer

Kliknij tutaj !